INSCRIERE

Pentru inscriere trimiteti mail cu titlul “INSCRIERE” care sa contina NUME, CNP, ADRESA LIVRARE, NR.TEL. si CODURILE PRODUSELOR COMANDATE la FanRefan@yahoo.com.
Inscrierea presupune achizitionarea Pachetului Informational in valoare de 5 euro si o comanda minima de 10 euro(la pretul redus al produselor). Din acest moment achizitionati produsele noastre la 75% din pret, inclusiv pentru prima Dvs. comanda (cu 25% reducere).
Produsele va vor fi trimise pe adresa mentionata in mail, plata facandu-se la curier, la primirea produselor. Curierul va va suna inainte de sosire.

Spunurile REFAN

SAPUNURILE REFAN
Sapunurile Refan contin o cantitate foarte mare de glicerina care are o actiune pozitiva asupra pielii hidratand-o si uleiuri esentiale care actioneaza diferit asupra tipurilor de piele.
GAMA DE SAPUNURI NATURALE au o actiune favorabila asupra pielii prin ingredientele naturale pe care le contin. Sunt facute manual intr-un vechi recipient bulgar. Cu un miros intens, si o prospetime de ramarcat, cu uleiuri esentiale special alese aceste „bucati de natura” protejeaza si hidrateaza pielea si ii reda catifelarea.


SAPUN VRAC "PIN" (100g) cod 5501
In medicina tradiţionalã, raşina de pin se folosea la prepararea unor alifii pentru rãni, iar amestecatã cu untura de porc se punea la inflamaţii. Datoritã conţinutului bogat în compuşi terpenici, uleiul de pin are acţiune antisepticã şi antiinflamatoare. Sãpunul de pin este ideal pentru împrospãtare şi tonifiere. O metodã placutã de a alunga stresul şi oboseala unei zile lungi. El aduce o notã de prospeţime şi abordare pozitivã a vieţii.
Pret: 1,22 EUR
SAPUN VRAC "CIRESE" (100g) cod 5507
Cireşele conţin vitaminele A, B 1, C şi minerale (potasiu, fier, calciu, magneziu, fosfor , sulf), oligoelemente (zinc, cupru, mangan). Sãpunul are un efect astringent şi se foloseşte in special pentru tenul gras.
Pret: 1,15 EUR

SAPUN VRAC "SANTAL" (100g) cod 5511

Uleiul de Santal are acţiune antisepticã, astringentã şi antiinflamatoare. Stimuleaza regenerarea celularã şi vindecã rãnile şi cicatricile. Se foloseşte şi în tratarea acneei. Are rol de hidratare, fiind perfect pentru pielea uscatã.
Pret: 2,14 EUR

SAPUN VRAC
"FRUCTE DE PADURE" (100g) cod 5508
Cu extract de fructe de padure şi cu un miros plãcut de fragi şi mure, acest sãpun te face sã te simţi în mijlocul naturii. Bogaţia de vitamina C şi enzime de fructe revigoreazã şi tonificã. Sãpunul este recomandat pentru tenul combinat.
Pret: 1,50 EUR
SAPUN VRAC "SEA BOTTOM" (100g) cod 5515
Algele marine conţin substanţe active extrem de preţioase pentru menţinerea tinereţii pielii, au proprietaţi fortifiante ca rezultat al compoziţiei bogate în elemente minerale (iod, calciu, fosfor, potasiu, magneziu, cupru, zinc, fier etc). Totodatã, algele conţin amino-acizi şi aproape toate vitaminele. Sãpunul acţioneazã în special împotriva factorilor agresivi din mediu refãcând structura pielii.
Pret: 1,22 EUR
SAPUN VRAC "FORMA GREFE" (100g) cod 5518
Cu parfum proaspãt de grapefruit, citrice şi esenţe exotice. Conţine uleiuri esenţiale de grapefruit, lãmâie, santal şi vetiver cu efect relaxant şi revigorant. Este tonic şi astringent, excelent pentru persoanele cu seboree şi acnee, el purificând pielea.
Pret : 1,22 EUR
SAPUN VRAC "LEMON FRESH" ( 100g ) cod 5516
Lãmâia are acţiune bactericidã şi antisepticã generalã. Are un conţinut bogat de vitamina C, calciu, fier, fosfor, potasiu. Vitamina C reprezintã un antioxidant de excepţie ce se implicã hotãrât în lupta cu radicalii liberi şi contribuie activ la frânarea proceselor degenerative din organism. Tonificã, revigoreazã şi purificã pielea. Efect astingent, antiseptic şi de peeling.
Pret : 1,22 EUR
SAPUN VRAC "LAVANDA" (100g) cod 5503
Florile de lavandã erau folosite în Roma anticã pentru a parfuma bãile publice. Armatele romane le foloseau ca dezinfectant. Componentul principal al uleiului de lavandã este linaloolul care cu cât se gaseşte în cantitate mai mare, cu atât conferã calitate uleiului. Datorita compozitiei sale chimice, uleiul esenţial de lavandã are acţiune relaxantã, reconfortantã, calmantã, cicatrizantã, antiinflamatoare, având o largã utilizare in industria cosmeticã. Sãpunul se foloseşte în special pentru pielea sensibilã şi uscatã.
Pret: 1,5 EUR
SAPUN VRAC "TRANDAFIR" (100g) cod 5502
Uleiul de trandafir se utilizeazã ca dezinfectant şi decongestiv. Taninurile au acţiune astringentã şi hemostaticã, contribuind la purificarea şi catifelarea epidermei. Prin substanţele active pe care le conţine, uleiul de trandafir dezinfecteazã pielea şi o apãrã de agenţii externi dãunãtori (poluare). Netezeşte şi intinereşte obrazul. Este ştiut faptul cã petalele de trandafir au proprietãţi tonifiante. Uleiul de trandafir combate acneea şi atenueazã ridurile. Se foloseşte în special pentru pielea sensibilã şi delicatã.
Pret: 1,5 EUR
SAPUN VRAC "ANTISEPTIC" (100g) cod 5513
Conţine ulei de mentã şi fructe de mãrar, are efect antiseptic şi rãcoritor masant, de asemenea de peeling. Eliminã mirosurile neplãcute. Fructele de mãrar se folosesc pentru tenul gras cu pori dilataţi. Uleiul esenţial de mentã are un efect tonic, bactericid, fungicid, analgezic şi antiinflamator, stimuleazã circulaţia perifericã. Menta mai are şi un puternic efect antibacterian. Ea poate sa previnã şi sã vindece petele, punctele negre şi acneea.
Pret: 1,50 EUR
SAPUN VRAC "PESTE" (100g) cod 55O4
Conţine extracte de alge marine din Marea Neagrã şi are o puternicã aromã marinã. Conţinutul sãu bogat în minerale are ca rezultat menţinerea tinereţii pielii şi acţioneazã împotriva factorilor agresivi din mediu fum de tigarã, poluare, etc), refãcând structura pielii.
Pret : 1,22 EUR
SAPUN VRAC "SEA BREEZE" (1Kg) cod 5545
Sapunul "Sea Breeze" este atingerea usoara a parfumului incomparabil al marii si al algelor marine. Uleiul de bargamota este un puternic anti-depresiv si are un efect tonic si revigorant al sistemului nervos , avand o influienta benefica asupra starilor provocate de stress. Este unul din componentele principale ale produselor anti-celulita si are proprietati de dezinfactare si dezodorizare. Uleiul de busuioc este un puternic anti-inflamator si dezinfectant . Imbunatateste metabolismul si reface elasticitatea , fiind o arma veritabila impotriva imbatranirii premature a pielii.
Pret : 15 EUR
5561 SAPUN VRAC " CAPPUCCINO" (100g)
Aroma delicatã de "cappuccino", textura bogatã, spuma finã, înseamnã hidratare şi nutritie, o placere deosebitã, şi cel mai important nici un gram în plus! Iatã un "desert" din care puteţi oricând sã vã infruptaţi fãrã grija caloriilor!
Pret: 1,90 EUR
5562 SAPUN VRAC "CEDRU SI BAMBUS" (100g)
Datoritã compoziţiei sale, uleiul de cedru are acţiune aromatizantã, antisepticã, antipruriginoasã. Alãturi de extractele naturale de bambus, bogate in vitamina E, va conferi pielii Dvs. hidratarea şi tonifierea de care are nevoie. Potrivit pentru tenul uscat şi sensibil.
Pret: 1,90 EUR
5563 SAPUN VRAC "SMOCHINA SI FREZIE" (100g)
Smochinele sunt tonifiante, nutritive, constituind un adevãrat regal pentru corpul tãu. Miezul ei bogat in vitaminele A, B1, B2, PP, C şi sãruri minerale de fosfor, sulf, clor, sodiu, magneziu, calciu, fier, zinc, cupru, mangan este o adevãratã alintare pentru epidermã, iar parfumul freziei, simbol al frumuseţii dar şi al naivitaţii, vã va da o stare de bine şi de prospeţime
Pret: 1,90 EUR
5500 SAPUN VRAC " GRADINA CU TRANDAFIRI" (100g)
Uleiul de trandafir dezinfecteazã pielea şi o apãrã de agenţii externi dãunatori ( ca şi poluarea ). Netezeşte si intinereşte obrazul, combate acneea si ridurile. Este ştiut faptul cã petalele de trandafir au proprietãţi tonifiante. Se foloseşte în special pentru pielea sensibilã si delicatã.
Pret: 2,65 EUR
5521 SAPUN VRAC "BANANA SI IAURT" (100g)
Iaurtul are efect energic de curãtire şi dezinfectare a pielii, adunã porii si hraneşte epiderma cu sãruri minerale ãi proteine uşor resorbabile. Banana este hrãnitoare, emolientã, catifeleazã pielea şi oferã protectie antirid. Banana si iaurtul o combinaţie perfectã pentru menţinerea hidratãrii tenului uscat, prevenind apariţia ridurilor sau adâncirea lor.
Pret: 4,00 EUR
5550 SAPUN VRAC " MANGO SI PORTOCALA" (100g)
Fructul de mango este recunoscut pentru conţinutul sãu de antioxidanţi si carotenoizi, având un important rol anti-inflamator, fiind un bun protector impotriva razelor solare, benefic mai ales persoanelor cu acnee. Are un conţinut ridicat de vitamina C şi potasiu. Portocala este o sursã bogatã in vitamine cum ar fi vitamina A, B, C, in calciu, sodiu, potasiu, magneziu, cupru, sulf si clor. Potrivit pentru tenul cu tendinta de ingrãşare.
Pret: 4,00 EUR
Gramajul sapunurilor vrac nu este standard -100g! Ele pot avea sub 100g sau peste 100g, in functie de bucata taiata. La primirea produselor puteti vedea gramajul exact afisat pe eticheta podusului! Pretul este calculat pentru 100g. Puteti comanda orice cantitate doriti, daca specificati aceasta cantitate in
formularul de comanda. Ex: 5515- 1buc (200g/buc) si primiti o bucata care are aproximativ 200g.

Ce este sapunul ?
Spalarea cu sapun este cea mai veche modalitate de spalare. Este produs in urma unei reactii chimice intre uleiuri, apa si lesie. Cu toate ca lesia este folosita la sapun, aceasta nu mai poate fi vazuta dupa ce reactia chimica prin care se face sapunul s-a incheiat. Orice bucata de sapun contine lesie.
Mai multe feluri de sapun sunt facute din diferite uleiuri. In procesul de facere al sapunului pot fi folosite atat uleiuri animale, cat si uleiuri din plante, fiecare oferindu-i o alta calitate.
Sapunurile conventionale
Multe dintre sapunurile care se gasesc astazi in magazine nu sunt sapunuri adevarate, ci pur si simplu detergenti. Detergentii sunt produsi bazati pe gaze, precum gazolina si kerosen. Ai observat cum adesea sapunul iti lasa pielea uscata, simtind ca te strange si iti da mancarimi ? Alcaliul, cel mai obisnuit iritant din sapun, este adesea vinovatul. Alte ingrediente din sapunurile produse in masa s-au dovedit a fi daunatoare pentru sanatatea noastra si pot cauza iritatii severe ale pielii. Acestea includ ingrediente precum DEA, Alcool Isopropil, BHT si Triclosan (de obicei gasit in sapunurile anti-bacteriene). Cel mai cunoscut ingredient gasit in sapunurile obisnuite este taloat de sodiu. Este un produs natural obtinut din combinarea seului, sau a grasimii de vita, cu lesie.
Preferinta pentru seu in producerea sapunului in masa, este datorata faptului ca se prelucreaza rapid, formand un sapun dur, care este deasemenea ieftin si produs intr-o cantitate mare.
Noul sapun
Chiar daca nu este nimic nou in legatura cu sapunul facut de mana, popularitatea sa creste rapid. Vanzarile sapunurilor facute manual continua sa se dezvolte ca parte a unei miscari a societatii pentru cumpararea produselor care nu dauneaza sanatatii si mediului inconjurator. Avand in vedere utilizarea tot mai mare a chimicalelor sintetice si aprofundarea studiilor referitoare la efectele lor nocive, consumatorii sunt acum cu ochii in patru dupa alternative mai ‘verzi'.

Avantajele sapunului natural
Sondajele arata clar proprietatiile benefice ale sapunului facut manual. Cei care sufera de afectiuni ale pielii precum psoriasis sau eczeme, precum si cei care au o piele mai sensibila sau sunt hipoalergici, adesea scapa de aceste probleme atunci cand folosesc sapun facut de mana. In comparatie cu cel cumparat de la magazin, sapunul facut de mana este mai putin dur. Este adesea facut din uleiuri vegetale, cum ar fi cele de masline, trandafir, santal si nu contine potentialele chimicale daunatoare pe care le contin sapunurile obisnuite. Una dintre cele mai semnificative diferente dintre sapunurile din comert si cele facute de mana este glicerina.
Glicerina este un lichid pur care absoarbe apa din aer si este factorul esential in pastrarea delicatetii si sanatatii pielii tale. Sapunurile pe baza de glicerina sunt recomandate in special pentru pielea delicata si sensibila, precum si pentru copii. Fiind un produs secundar de o mai buna calitate in procesul de facere al sapunului, multi producatori extrag adesea glicerina din sapunurile facute in masa, si o includ ca produs secundar in alte produse mai scumpe, precum lotiuni sau creme pentru corp.
Sapunul facut de mana este bun pentru corpul tau
In cazul adultilor, pielea acopera intregul corp cu aproximativ 2 m2. Este cel mai mare organ al omului si prima linie care il protejeaza impotriva deshidratarii, a temperaturii, infectiilor si substantelor nocive. Sapunurile facute de mana ofera pielii tale ingrijirea de care are nevoie, iar imbaierea o transforma intr-o experienta delicata si calmanta.
Sapunul facut manual este bun pentru mintea ta .

In ziua de azi, pentru multi dintre noi viata pare sa se desfasoare intr-un ritm alert. In timp ce stresul din viata de zi cu zi creste, timpul este foarte scurt. O bucata de sapun de casa parfumat este o simpla satisfactie care da impresia de relaxare si rasfat. Bucura-te, atat tu, cat si cei dragi, de avantajele sapunului de casa !
Cauta sapunurile naturale
Sapunurile naturale contin uleiuri pe baza de vegetale, ca de ex: uleiul de masline, de lavanda, de alge marine in defavoarea celor animale. Ele pot contine si lanolina sau glicerina.. Ciudat, glicerina este un subprodus natural al farbricarii de sapun, dar multi comercianti fabrica separat aceasta substanta de produsele lor si il vand altor industrii pentru profit. Sapunurile care sunt presate la rece retin continutul original de glicerina. Lanolina, pe de alta parte, este un produs animal, in sensul ca este derivat din lana oii, dar fara ca animalul sa fie sacrificat.
Sapunurile naturale contin, deasemenea, uleiuri botanice necesare, nu parfumuri, miresme si alti coloranti sintetici. Uleiurile necesare indeplinesc doua roluri: ele ofera igiena, curatare, de calitate superioara, in timp ce ofera beneficiile aromoterapiei. Putem inlocui vechiul sapun care contine triclosan cu cele formate din levantica, trandafir, muscata, musetel, etc. Daca avem o piele grasa cu tendinta catre acnee, putem profita din plin de sapunurile facute cu morcovi, citrice sau uleiuri mentolate. Pielea uscata beneficiaza de uleiurile din levantica, trandafir, muscata, in timp ce pielea extrem de uscata poate fi ajutata cu uleiuri de avocado, jojoba, germen de grau si migdala dulce.
Prizee: Free Games and Presents!