INSCRIERE

Pentru inscriere trimiteti mail cu titlul “INSCRIERE” care sa contina NUME, CNP, ADRESA LIVRARE, NR.TEL. si CODURILE PRODUSELOR COMANDATE la FanRefan@yahoo.com.
Inscrierea presupune achizitionarea Pachetului Informational in valoare de 5 euro si o comanda minima de 10 euro(la pretul redus al produselor). Din acest moment achizitionati produsele noastre la 75% din pret, inclusiv pentru prima Dvs. comanda (cu 25% reducere).
Produsele va vor fi trimise pe adresa mentionata in mail, plata facandu-se la curier, la primirea produselor. Curierul va va suna inainte de sosire.

Inscriere

Avantajele Colaboratorilor si Clientilor

...............................................................................................................................

  • Comenzile se pot plasa prin mail, fax sau telefon;
  • Discount de 25% , indiferent de valoarea comenzii;
  • Beneficiati de toate ofertele si reducerile suplimentare acordate de firma;
  • Durata de livrare 2-3 zile de la realizarea comenzii;
  • Transportul se realizeaza prin curier rapid, la domiciliu;
  • Nu este obligatorie comanda lunara si nici o suma limita;
  • Intre 8 - 42% profit din vanzarile retelei pe care o puteti forma ;

Cum cumpar produse marca Refan?

..................................................................................................................................

Fie ca doresti sa-ti cumperi produse , fie ca vrei sa iti cladesti propria afacere, poti sa incepi prin a te inscrie ca asociat REFAN. Inscrierea consta in completarea formularului de inscriere si comanda . Inscrierea presupune achizitionarea Pachetului Informational in valoare de 5 euro si o comanda minima de 10 euro(la pretul redus al produselor). Din acest moment achizitionati produsele noastre la 75% din pret, inclusiv pentru prima Dvs. comanda (cu 25% reducere). Pentru comenzile ulterioare inscrierii nu exista o suma minima si nici maxima a comenzii Dvs., putand comanda oricat si oricand!

Fara obligatie!

  1. Nu aveti nici un fel de obligatie de performanta personala. Nu exista o suma minima de comanda (puteti comanda si un singur produs, exceptand prima dvs comanda, care trebuie sa fie de minim 10 euro), nu sunt constrangeri in ceea ce priveste numarul de comenzi lunare, nu sunteti obligat sa aduceti un numar de membrii noi in reteaua de distributie.
  2. Firma nu va obliga la nimic, puteti sa faceti comanda oricand, de oricate ori, de orice suma. Puteti sa va ocupati numai cu vanzarile directe sau numai cu construirea propriei retele de distributie sau cu ambele, in functie de alegerea Dvs.

IMPORTANT!!! TERMENI DE INSCRIERE!

  • Produsele comandate si cheltuielile de livrare (2 euro) se achita curierului pe baza facturii care insoteste pachetul, la ridicarea coletului. Plata se face la primirea pachetului (2-4 zile lucratoare de la trimiterea comenzii)
  • Verificati daca produsele comandate de Dvs. sunt disponibile in momentul inscrierii. Puteti verifica daca produsele sunt in stoc
  • Pentru inscriere trimiteti mail cu titlul “INSCRIERE” care sa contina NUME, CNP, ADRESA LIVRARE, NR.TEL. si CODURILE PRODUSELOR COMANDATE la FanRefan@yahoo.com.

In afara de produsele alese de Dvs. pachetul asociat va contine: catalog de produse, lista de preturi, cardul de membru, sistemul de lucru, regulament de lucru si contractul de colaborare in valoare totala de 5 euro

Banii se achita de abia la sosirea produselor J

Curierul va va suna inainte de livrare pentru a va intelege in legatura cu adresa, ora…etc

Prizee: Free Games and Presents!