INSCRIERE

Pentru inscriere trimiteti mail cu titlul “INSCRIERE” care sa contina NUME, CNP, ADRESA LIVRARE, NR.TEL. si CODURILE PRODUSELOR COMANDATE la FanRefan@yahoo.com.
Inscrierea presupune achizitionarea Pachetului Informational in valoare de 5 euro si o comanda minima de 10 euro(la pretul redus al produselor). Din acest moment achizitionati produsele noastre la 75% din pret, inclusiv pentru prima Dvs. comanda (cu 25% reducere).
Produsele va vor fi trimise pe adresa mentionata in mail, plata facandu-se la curier, la primirea produselor. Curierul va va suna inainte de sosire.

Ingrijirea parului-PRODUSE ANTIMATREATA

6122 Samponul antimatreata pentru par normal si par uscat

Elimina eficient matreta înca dupa primele spalari si previne aparitia ei pe viitor. Complexul activ din fructe de KIWI, mango si nuca de cocos si provitamina B5, patrunde în interiorul firului de par si reface echilibrul hidric natural, dându-i putere si stralucire. Uleiul de germeni de grâu, formeaza un strat de protectie în jurul firului de par, îl hraneste si-i reface zonele afectate, iar emulsia din silicon previne procesul de deteriorare a parului si-l face mai usor de modelat si periat.

Pret : 5,55 EUR
6121 Sampon împotriva matretei pentru par gras

Curata, trateaza si împrospateaza parul având o actiune de durata. Îndeparteaza matreta si regleaza procesul de îngrasare a parului de la nivelul radacinii si are actiune igenizanta.Actiunea antimicotica a particolelor ZPT-ului si acidului salicilic (incluse în continutul samponului antimatreata pentru par uscat si normal) îndeparteaza matreta, refacând echilibrul microflorei pieli capului si stopeaza procesul de formare a matretei între doua spalari. Mentolul da senzatia de racorire a pielii capului, iar extractele din ceai verde si lamâie, asigura balanta hidrica necesara firului de par .Pret : 4,74 EUR

6120 Samponul anti-matreata "AROMATERAPY"

Samponul "Aromaterapie" (pentru toate tipurile de par) are grija de bunastarea parului dvs.

Este o formula pe baza de plante conceputa impotriva matretii. Puternicele calitati astringente si antiseptice ale uleiurilor etirice de ceai de copac si rozmarin indeparteaza matreata si reda echilibril tegumentelor capilare. Uleiul etiric de rozmarin hraneste si stopeaza caderea parului, in timp ce vitaminele E si C continute in microcapsule, intarzie imbatranirea firului de par , redandu-i luciul si catifelarea. Pret : 6,46 EUR
Prizee: Free Games and Presents!